Onderhoud

Vaak vindt groot groen onderhoud plaats op basis van bestek. De opdrachtgever geeft vooraf aan wat er moet gebeuren. Begrijpelijk, maar niet altijd effectief. In de praktijk werkt een bepaalde vrijheid van handelen vaak beter.

Vooraf stellen we samen met de opdrachtgever een plan op. Daarna gaan wij het onderhoud uitvoeren, maar houden we regelmatig, samen met de opdrachtgever een schouw, opdat we weten hoe alles in de praktijk verloopt. Zo nodig kunnen we dan direct de werkzaamheden bijstellen, als de natuur daarom vraagt. Want een bestek is een papier, maar de praktijk is de natuur, nietwaar?

Ook met grotere opdrachtgevers (woningstichtingen, overheden, recreatieparken en dergelijke) is regelmatig overleg van groot belang om een maximaal resultaat te halen tegen een scherpe prijs.

Jarenlange ervaring maakt ons tot een goede partner in de recreatiesector. Het belang van de recreant staat ook bij ons voorop. Door gebruik van de meest geavanceerde maaimachines vindt u van het afgemaaide gras bij voorbeeld weinig terug.