Sierbestrating

Voor het vakkundig aanbrengen van uw (sier)bestrating bent u bij Hoveniersbedrijf Rozema aan het juiste adres. Wanneer u nieuwe bestrating bij uw huis of in de tuin wenst, is het zeker de moeite waard om eens te gaan kijken naar de verschillende mogelijkheden.

 

Sierbestating kan variëren van een eenvoudige oprit naar een garage tot de aankleding van een compleet aangelegde tuin. U kunt er zeker van zijn: als hoveniersbedrijf Rozema de sierbestrating aanbrengt, wordt het mooi; heel mooi, volgens onze klanten.

Hoveniersbedrijf Rozema beschikt zelf voor het aanleggen van sierbestrating over specialisten. Mensen die het ambachtelijke bestratingswerk beheersen tot in de vingertoppen. Wij leggen de stenen nog met de hand en daarna worden ze aangetrild. Hierdoor is een juiste afronding van het werk gegarandeerd. Het werk wordt afgestemd op intensief gebruik. 

U kunt bij ons terecht voor uw terras, uw inrit, woningaanpassing en reparatiewerk. Oude bestrating wordt hergebruikt als dat mogelijk of wenselijk is.