Alles voor de tuin

Het aanleggen van een tuin is een proces waarbij wij u compleet begeleiden en adviseren. Wij ontwerpen de tuin in overleg en samenspraak met u. De aanleg van een tuin is vergelijkbaar met de fundering van een huis: als de basis niet klopt, blijven de problemen niet uit.

 

Bij Hoveniersbedrijf Rozema werken we met eigen mensen en eigen materieel. Mensen met een gerichte groenopleiding wel te verstaan. Onze kraanmachinist zal niet vlak naast de boom graven; hij weet wat de gevolgen voor de wortels kunnen zijn.

Aanleg van groen betekent voor ons: zowel grote als kleine werken. Van postzegel tot park, alles is mogelijk. Niet alleen de opdracht van particulieren, maar ook voor architecten en overheidsinstellingen mochten wij al heel wat groen aanleggen. Klein of groot, we werken volgens een duidelijke werkomschrijving die in nauw overleg met de opdrachtgever wordt samengesteld.

Vanzelfsprekend hoort daarbij een goed gespecificeerde offerte, zodat iedereen op voorhand precies weet waar hij of zij aan toe is. Wijzigingen zijn -ook in de aanlegfase- in goed overleg altijd mogelijk. Na de aanleg komen we nog een keer terug om te controleren of alles goed is aangeslagen. Waar nodig wordt deze "inboet" vervangen. Ook dan zijn kleine wijzigingen nog mogelijk.

Natuurlijk bieden we ook hier de mogelijkheid om een taakverdeling te maken: werkzaamheden die de opdrachtgever liever zelf wil doen en specialistisch werk dat hij of zij liever aan ons overlaat. Want ook hier geldt: wij doen precies wat u van ons verlangt.