Tuinontwerp

Het eerste contact tussen opdrachtgever en Hoveniersbedrijf Rozema vindt meestal plaats op locatie bij de opdrachtgever. Daar proberen we er achter te komen wat de klant graag wil, maar ook welke mogelijkheden de natuur ter plaatse biedt. En -ook niet onbelangrijk- wat het beschikbare budget is. De totale ruimte wordt opgemeten en in kaart gebracht. Het belangrijkste tijdens de eerste ontmoeting is: luisteren naar de wensen van de klant.

 

De werkzaamheden in de volgende fase vinden plaats op het bedrijf. Onze ontwerpafdeling maakt een creatieve en tegelijk practische vertaling van de wensen van de opdrachtgever. Wij houden daarnaast terdege rekening met grondsoort,ligging en andere vaststaande gegevens. Dit resulteert in een eerste schetsontwerp en een ruwe begroting. Nadat dit eerste ontwerp met de opdrachtgever is besproken, wordt een definitief ontwerp gemaakt.

Graag leggen wij de tuin ook voor u aan. De keus is aan de opdrachtgever. Ontwerp, aanleg, advies, begeleiding, onderhoud alles behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn beschikbaar waar en wanneer u ons nodig hebt.